Kalender Pinkels

Dag chirovrienden!


10 februari: De dagen worden kouder en de nachten langer, wat dachten jullie van een echt winterspel? Kleed jullie maar warmpjes aan want wij trekken naar buiten


17 februari: GEEN chiro! De leiding trekt er samen een weekend op uit en plannen het grote kamp in juli.


24 februari: Leidster Lien is morgen jarig, wat dachten jullie van een vroeg verjaardagsfeestje? Zet jullie feesthoed maar op!


3 maart: GEEN chiro, het is namelijk het weekend van de oudere groepen en jullie leiding is mee als kookploeg. 


10 maart: GEEN chiro! Het is carnaval! Verkleed jullie maar opperbest!


17 maart: Wij gaan koken! We spreken nog steeds om 14u af.


24 maart: We spelen het befaamde 1 tegen allen spel, wie zal een beloning krijgen... Zullen het de pinkels zijn of de leiding?


31 maart: Héél lang geleden was er eens een moedige pinkel... Benieuwd naar hoe het sprookje verder gaat? Kom het gerust ontdekken!


5-7 april: Hoera! We zijn op weekend in Geraardsbergen. Verdere info volgt nog!


14 april: Om centjes in het laadje te brengen verkopen we vandaag bloemetjes aan de deuren. We rekenen op jullie verkooptechnieken en schattige snoetjes! Meer info volgt nog.


21 april: GEEN chiro, het is Pasen!


28 april: Een bosspel in ons eigen pastorijbos.


5 mei: Voorlopig onze laatste echte chirozondag! Kom massaal nog eens met ons een spel spelen!


11 mei: Drop the bASPI, dit is de fuif van onze aspi's. En goed nieuws want er is een kinderfuif! Komen jullie de beentjes eens los dansen? Dit gaat door in de Kuip. Meer info volgt nog! Aaangezien er zaterdag kinderfuif is, is er zondag GEEN chiro!


19 mei: GEEN chiro! De leiding is alweer aan het blokken.


25-26 mei: BARBEKOE, kom met de hele familie genieten van een overheerlijke BBQ. Dit ten voordele van onze VZW. GEEN chiro want de leiding is aan het helpen op de barbekoe.


30 juni:

Net zoals vorig jaar sluiten we het chirojaar af met een verfrissende duik in de Gavers.
De pinkels, speelclubs en rakwi's zullen te voet vertrekken vanop de Chiro (6 km). Zij vertrekken om 10 uur. Neem zeker lunchpakket, 5 euro, voldoende drinken, zwemgerief, handdoek(en), zonnecreme, pet, zonnebril etc... mee

De keti's en aspi's mogen hun fiets van onder het stof halen ter voorbereiding van hun zware fietstocht richting de kampplaats. Ook de tito's zullen met de fiets meegaan. Uur en plaats van afspraak zal aan hen nog worden meegedeeld door hun leiding.

U kan uw zoon of dochter weer komen oppikken aan de parking van de Gavers om 17u.De volgende (grote) activiteit is het kamp te Leisele van 21-31 juli! Schrijf het in jullie agenda want het wordt een kamp om nooit meer te vergeten!


Pinkelleiding

Stella Kiekens

Kapelstraat 30

9450 Denderhoutem

0491/36.80.07

Lien Vanderpoorten

Aalstsesteenweg 209

9506 Idegem

0491/22.89.59

Fien Wijnant

Eichemstraat 228

9400 Appelterre

0474/99.49.83

Chiro Appelterre

Dorp 13a

9400 Appelterre-Eichem

Stijn Cousin