Afdelingen


Afdelingen

1e en 2e leerjaar (2011-2012)

 

DE PINKELS

 

Pinkels zijn de allerjongste leden (6-8 jaar) van de Chiro. Ze houden ervan om te fantaseren en ervaringen op te doen. Pinkels houden van spelen, zo simpel is dat.

3e en 4e leerjaar (2009-2010)


DE SPEELCLUBS


Ze dollen en rennen door het bos, verkleden zich en kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken eropuit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Bij de speelclubs leren kinderen al meer samen spelen. Vriendschappen (en kliekjes!) ontstaan, banden worden gesmeed.

5e en 6e leerjaar (2007-2008)


DE RAKWI’S


De rakwi’s ravotten zich te pletter en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaties in klei en verkleden ze zich in monsters en draken.

3e en 4e middelbaar (2003-2004)

 

DE KETI’S

 

De keti’s trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Het zijn rasacteurs en het duurt vast niet lang voor hun eerste fotoroman verschijnt in een zelfuitgeven ketiblad.

 

 

1e en 2e middelbaar (2005-2006)

DE TITO’S

 

De tito’s trekken erop uit met de fiets of trein om in een of andere stad een zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid, of stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken, hoort erbij.

5e en 6e middelbaar (2001-2002)

DE ASPI’S

De aspi’s zijn de oudste van de hoop en maken zich klaar om leiding te worden. Toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, boeiende quiz of een levensgroot gezelschapsspel.


Chiro Appelterre

Dorp 13a

9400 Appelterre-Eichem

Stijn Cousin