Oproep

Oproep

WERKDAGEN VZW

Dinsdag 09/10 9-12u

zaterdag 20/10 9-16u

 

BALPENNEN

Kan jij gratis balpennen verkrijgen op je werk, bij familie, vrienden, organisaties,… dan genieten wij hier ook graag van. Laat maar weten aan de leiding!

 

BALONNEN

Deze heb je nooit teveel op de Chiro. Dus weet jij waar we massa’s kunnen vinden? Dan horen wij dit graag.

 

PAPIER

Niet alleen op school maar ook op de Chiro wordt er veel papier gebruikt. WC-papier, kaftpapier, behangpapier,… alle vormen zijn bruikbaar! Wanneer jij of iemand die je kent papier teveel heeft is dit ook altijd welkom op de Chiro.

 

KNUTSELGERIEF

Op de chiro knutselen we wel eens graag, maar daarvoor hebben we materiaal nodig. Heb jij of iemand die je kent nog een overschot liggen thuis? Dit ontvangen wij graag met open armen.

 

TROOPER

Boodschappen online doen is niet enkel snel en simpel maar ook positief voor onze Chirokas. Met trooper gaat een deeltje van het geld van je aankoop naar onze kas, zonder dat je een cent meer hoeft te betalen! Makkelijk toch?

https://www.trooper.be/chiroappelterre

 

VERKLEEDKLEDIJ EN DOEKEN

Oude verkleedkledij of doeken waar je niets meer mee kunt doen? Breng ze mee op zondag. De leiding ontvangt het materiaal met open armen.

 

TOMBOLAPRIJZEN

Ken je een bedrijf dat instaat voor tombolaprijzen of heb jij thuis nog wat spulletjes liggen? Laat het ons weten en breng het mee naar de Chiro!

 

 

Chiro Appelterre

Dorp 13a

9400 Appelterre-Eichem

Stijn Cousin