Uniform

Uniform


Wij zijn van de chiro en dat laten we graag zien ook! Daarom is het tof als je in bewegingskledij (ook wel bekend als chiro-uniform) naar de activiteiten komt. Zo’n uniform is ook handig voor de iets vuilere spelletjes. Ook bij uitstapjes is een uniform zeer gemakkelijk. Een standaarduniform bestaat uit een rok of short, een T-shirt en een chiropull.


Onze leden hebben de mogelijkheid om het uniform van Chiro Appelterre aan te kopen: een groene pull met blauw logo en een blauwe T-shirt met groen logo. Er zijn van beide nog verschillende maten in voorraad: vraag ernaar bij de leiding!


Een pull kost €20

Een T-shirt kost €10

Daarnaast kan je rok, short en/of andere chirokledij van Chiro Nationaal altijd kopen in één van de chirowinkels. Het is bovendien verplicht om vanaf de tito’s een volledig uniform te hebben!


Chirowinkel “De Banier”:


Aalst: Molenstraat 65, 9300 Aalst

Brussel: Kolenmarkt 85, 1000 Brussel

Gent: Hoefslagstraatje 1, 9000 Gent

Chirokledij te vinden: bermudabroek, korte broek, rok, lange broek, topje, t-shirt, hemd, sweater, zonnebril, sokken, petje, ondergoed,…


Naast chirokledij kan je er tal van andere zaken vinden zoals kuntselgerief, gezelschapspellen, ander chiromateriaal, verkleedkledij, ...


Zou je graag iets willen van De Banier maar geraak je er zelf niet? Laat iets weten aan de leiding! Wij passeren er soms en kunnen gerust iets meebrengen!

Chiro Appelterre

Dorp 13a

9400 Appelterre-Eichem

Stijn Cousin