Uniform

Uniform

Wij zijn van de chiro en dat laten we graag zien ook! Daarom is het tof als je in bewegingskledij (ook wel bekend als chiro-uniform) naar de activiteiten komt. Zo’n uniform is ook handig voor de iets vuilere spelletjes. Ook bij uitstapjes is een uniform zeer gemakkelijk. Een standaarduniform bestaat uit een rok of short, een T-shirt en een chiropull. Het is bovendien verplicht om vanaf de tito’s een volledig uniform te hebben!


Onze leden hebben de mogelijkheid om het uniform van Chiro Appelterre aan te kopen: een groene pull met blauw logo en een blauwe T-shirt met groen logo. Er zijn van beide nog verschillende maten in voorraad: vraag ernaar bij de leiding!


Daarnaast kan je rok, short en/of andere chirokledij van Chiro Nationaal altijd kopen in één van de chirowinkels.


Chirowinkel “De Banier”:

Aalst: Molenstraat 65, 9300 Aalst
Gent: Hoefslagstraatje 1, 9000 Gent


Chirokledij te vinden: bermudabroek, korte broek, rok, lange broek, topje, t-shirt, hemd, sweater, zonnebril, sokken, petje, ondergoed,…


Naast chirokledij kan je er tal van andere zaken vinden zoals kuntselgerief, gezelschapspellen, ander chiromateriaal, verkleedkledij, ...

Zou je graag iets willen van De Banier maar geraak je er zelf niet? Laat iets weten aan de leiding! Wij passeren er soms en kunnen gerust iets meebrengen!

T-shirts & pulls


Groene pull - €20

T-shirt (groen/blauw) - €10

In deze maten beschikbaar:


Rekeningnummer Chiro Appelterre: BE64 7371 2801 1852

chiroappelterreeichem@gmail.com

2017-2020 Chiro Appelterre

Gemaakt met❤️door Stijn